Man häktad för mordförsök i Vårby Gård

Södertörns tingsrätt har idag förklarat en 18-årig man häktad som på sannolika skäl misstänkt för försökt till mord den 22 april 2015 i Vårby Gård. Den misstänkte, som försvaras av advokat Joel Apitzsch på advokatfirman Guide, förnekar brott.

Den 22 april i år blev en man i 20-årsåldern beskjuten med automatvapen i Stockholmsförorten Vårby Gård. Gärningsmannen påstås ha flytt från platsen på moped iförd lösmustasch och peruk. Samma kväll greps tre personer, av vilka två släpptes kort tid därefter. Den tredje gripne, som under den senaste veckan varit häktad som skäligen misstänkt, sk utredningshäktning, har nu förklarats häktad på sannolika skäl.

Läs mer om brottet här:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20671252.ab

http://www.expressen.se/nyheter/en-person-skjuten-med-automatvapen/

Joel Apitzsch är specialiserad inom brottmål och åtar sig uppdrag både som försvarare och målsägandebiträde. Joel har särskild erfarenhet av att företräda ungdomar som är misstänkta för allvarlig brottslighet. Innan Joel anslöt sig till Advokatfirman Guide har han arbetat på domstol och affärsjuridisk advokatbyrå. Joel kom till byrån 2010, utsågs till VD 2013 och blev delägare 2014.

Kolla ditt ärende med Joel Apitzsch – kostnadsfritt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *