Jag vill ändra i mitt testamente – vad bör jag tänka på?

Om du skulle vilja ändra något i ditt testamente bör du upprätta ett nytt för att undvika framtida tvister och förstöra det gamla testamentet. Vill du göra tillägg i det redan existerande testamentet är det viktigt att tänka på att det är samma formella krav som ställs på tilläggshandlingen som för testamentet. Det vill säga ny underskrift och ny bevittning. Läs mer under svaret för Jag vill skriva ett testamente- vad bör jag tänka på?

Sogand Sasanpour arbetar med byråns samtliga verksamhetsområden. Hon är advokat sedan 2015 och har sedan tidigare erfarenhet av arbete på domstol. Sogand talar persiska.

Kolla ditt ärende med Sogand Sasanpour – kostnadsfritt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *